Meet the artist | #4 Valentina Rossi

Valentina Rossi_HDJDN-2.jpg

Valentina Rossi, jonge, illustrerende deerne afkomstig uit het Limburgse Heusden-Zolder, zal met tekengerief en opmerkzame blik de visuele neerslag van HDJDN #04 verzorgen. Zij stelt zichzelf aan u voor: 

"Van kinds af aan had ik een onuitputtelijke drang om de muren van m’n kamertje vol te tekenen, iets wat mijn lieve mama liever niet zag gebeuren. Deze drang is er gelukkig met de jaren absoluut niet minder op geworden.

Ik put mijn inspiratie uit alledaagse dingen: kleine frustraties, beschamende situaties, de meest lelijke gevoelens en mierzoete momenten komen aan bod. Met hier en daar een lichte overdrijving, zoals het hoort. Tekenen is voor mij een vorm van catharsis, een verwerkingsmechanisme en uitlaatklep voor wat er in mij aan het broeden is."

cargocollective.com/ValentinaRossi

Valentina Rossi_HDJDN-6.jpeg